ISO 27001: Betrouwbare informatiebeveiliging

Bij Unc Inc staat veiligheid voorop in alles wat we doen. Daarom zijn we trots op onze ISO 27001-certificering, een erkenning van onze toewijding aan hoogwaardige informatiebeveiliging voor onze klanten.

martijn.jpg

Wat betekent ISO 27001?

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiligingsmanagement. Het toont aan dat we voldoen aan strenge eisen voor informatiebeveiliging, risicobeheersing en voortdurende verbetering. Deze certificering bevestigt dat onze methoden en processen betrouwbaar en veilig zijn, ongeacht de omvang of complexiteit van de projecten die we uitvoeren.

Informatiebeveiliging en risicobeheersing

Veiligheid en vertrouwelijkheid van klantgegevens zijn bij Unc Inc van het grootste belang. We monitoren voortdurend nieuwe dreigingen en passen onze maatregelen aan om risico's te beheersen en de integriteit van gegevens te waarborgen.

Continue verbetering

ISO 27001 helpt ons om constant onze beveiligingsmaatregelen te evalueren en te verbeteren. We werken proactief aan het verhogen van onze efficiëntie en effectiviteit in informatiebeveiliging, met als doel altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.

Betrouwbaarheid en klanttevredenheid

Met ISO 27001 kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun gegevens op een hoog niveau worden beveiligd. Onze gedocumenteerde werkwijzen volgen de beste praktijken, wat zorgt voor transparantie en betrouwbaarheid. Door voortdurend te verbeteren, kunnen we optimale veiligheid bieden en voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Bij Unc Inc is ISO 27001 meer dan een keurmerk; het is een kernonderdeel van hoe we werken. Het onderstreept onze voortdurende inzet voor informatiebeveiliging en klanttevredenheid, en helpt ons om de beste diensten te leveren en sterke klantrelaties op te bouwen.

profielfoto-martijn.jpg

Wil je meer weten over onze ISO 27001 certificering?

Als Security Officer zorgt Martijn ervoor dat Unc Inc voldoet aan de ISO-normen en voortdurend streeft naar verbetering en naleving. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Martijn.